fest
fest

Visning


Bokad visning

Bokad visning vardag: 800 kr

Bokad visning kväll och helg: 1600 kr

Bokad visning vardagar fr.o.m. 1 januari 2020900 kr

 

Observera att entréavgift tillkommer per person.

Vuxna: 80 kr

Pensionär och studerande: 50 kr 

Barn och ungdomar till och med 18 år: Fri entré

Bokningar måste avbokas minst 24 timmar i förväg annars debiterar vi hela beloppet.

För den särskilt intresserade kan vi också erbjuda föredrag av vår arkeolog Tomas Englund, detta kostar 3500 kr/föredrag.

Vi kan också erbjuda konferensmöjligheter för grupper upp till 36 personer – halv- eller heldag, se Konferens.

Vi sparar era person- och kontaktuppgifter för att kunna kommunicera med er rörande bokade visningar, bokade konferenser, information om program och aktiviteter på museet. Om ni inte längre vill att vi skall ha dem – se vår integritetspolicy.


Familjevisningar

Varje lördag kl 14 har museet HAMN familjevisning och efteråt möjlighet att pyssla eller måla. Visningen ingår i entréavgiften. Temat på familjevisningen och efterföljande skapande verkstad skiljer sig från månad till månad. Nedan finner ni höstens (2019) olika teman.

November: Familjevisning om osteologi: Tack vare de ben som hittas under arkeologiska undersökningar kan vi lära oss mer om hur folk levde förr i tiden – vad de åt, om de bar tunga saker, hur de mådde och ibland till och med hur de dog! Följ med på en spännande visning om osteologi. Efter visningen pysslar vi ihop varsitt skelett. Lördagar kl 14 under november.

December: Familjevisning om tomtar i olika tider: Lär er mer om de mytiska figurerna som vi tänker på kring julen! Från den lilla vätten som man trodde på i bondesamhället, till 1800-talets bild av att julbocken kom med klapparna och hur vi har fått dagens jultomte. Efteråt gör vi julpyssel  i vår verkstad.  Ett traditionellt flätat hjärta eller kanske en boll av återvunnet material! Lördagar kl 14 under december fram till jul. 

 

ok_panorama


Sidan uppdaterad 27 november 2019.