Med anledning av Covid-19 har museet HAMN tillfälligt begränsade öppettider. Observera att förändringar kan ske med kort varsel. Läs mer om våra öppettider.

Laddar...

För barn och familj

På museet HAMN finns något för alla åldrar – men tänk på att det är ett slagfältsmuseum och kan innehålla en del otäcka inslag. Barnvagn är tillåtet i museets utställning men det går också bra att parkera den vid museets entré. Skötbord finns tillgängligt. Bärsele finns att låna i museibutiken.

Fri entré för barn och ungdomar till och med 18 år.

Ett barn klädd som Karolin i gult och blått.

Familjevisningar

Varje vecka har museet HAMN familjevisning. Efteråt finns möjlighet att pyssla eller måla i vår verkstad. Temat på visningen och efterföljande skapande verksamhet skiljer sig från månad till månad. Ingen föranmälan krävs och visningen ingår i entréavgiften. Eventuell materialkostnad kan tillkomma. För aktuella och kommande familjevisningar, se vårt kalendarium.

Ett barn målar med röd vattenfärg

Lovaktiviteter

Under varje skollov har museet HAMN olika program för lediga barn. För aktuella och kommande program, se vårt kalendarium.

Gamla bruksföremål

Barnkalas

Önskar ni hålla födelsedagskalas i en unik miljö? Tillsammans med oss kan ni skräddarsy en spännande födelsedag! För mer information kontakta oss på info@hamnmuseum.se.

Senast uppdaterad: 2020/07/01

Scroll to Top