Med anledning av Covid-19 har museet HAMN tillfälligt begränsade öppettider. Observera att förändringar kan ske med kort varsel. Läs mer om våra öppettider.

Laddar...

Museibutik och café

Foto inifrån museibutiken. Utmed väggarna står hyllor med produkter.

Museibutik

I museet HAMNs museibutik finner du ett brett och noga utvalt sortiment av litteratur rörande den svenska historien, arkeologi, skärgården och Nacka. I butiken har vi även leksaker, smycken, repliker av historiska glas och föremål, väskor och annat för alla åldrar. Missa inte heller museet HAMNs egna produkter – till exempel vår skrift om de senaste rönen kring slaget vid Stäket, vår 300-årsminnesmedalj över slaget, silversmycken gjutna efter de arkeologiska fynden från slagfältet eller varför inte en magnet med karolineruniform?

Tyvärr har vi i nuläget inte möjlighet att erbjuda webbutik men du är varmt välkommen att titta in. Museibutiken har samma öppettider som museet.

Tre muggar i olika mönser står på en hylla

Café

I museibutiken finns också ett mindre café där det finns möjlighet att ta en enklare fika, förbereda er inför museibesöket eller kanske smälta alla intryck efter ett besök. På sommaren och under varmare säsonger finns även möjlighet att sitta utomhus och njuta av utsikten över det vackra Lännerstasundet och blicka bort mot Baggensstäket där slaget ägde rum, den 13 augusti 1719.

Senast uppdaterad: 2020/07/09

Scroll to Top