Med anledning av Covid-19 har museet HAMN tillfälligt begränsade öppettider. Observera att förändringar kan ske med kort varsel. Läs mer om våra öppettider.

Laddar...

FAQ

Vad kostar det att besöka museet HAMN?

Det är fri entré för barn och ungdomar till och med 18 år. För studerande och pensionärer kostar det 50 kr och för vuxna kostar det 80 kr

Vad kostar en visning?

På vardagar fram till kl 17 kostar en visning 900 kr. Efter kl 17 och på helger kostar en visning 1600 kr. Entréavgift per person tillkommer.

Var ligger museet HAMN?

Museet HAMN ligger på Brantvägen 3 i Fisksätra.

Hur åker jag kollektivt till museet HAMN?

Det är enkelt att ta sig till museet HAMN. Ta ersättningsbuss för Saltsjöbanan från Slussen till Henriksdal. Där byter du till Saltsjöbanan mot Saltsjöbaden och stiger av vid Fisksätra. Från stationen är det cirka 300 meter. Följ skyltarna från stationen och gå förbi Fisksätraskolan och Folkets hus mot Saltsjö Pir Marina och museet.

Det går även bra att ta buss 465 från Nacka Forum till Fisksätra. Gå sedan över bron över Saltsjöbanans spår och följ skyltarna mot museet.

Sök din resa i SL:s reseplanerare.

Vad finns för parkeringsmöjligheter?

Det finns en parkering i anslutning till museet. Det är två timmars fri parkering med P-skiva, därefter SMS-parkering. Det går även bra att köpa P-biljett i museets kassa, 20 kr för 6 timmar.

Finns det möjlighet att ta med sig matsäck till museet?

Ja. På museet finns det ett separat rum för detta. Kylskåp och rinnande vatten finns men dock inga uppvärmningsmöjligheter. Hör gärna av er till oss vid frågor om detta!

Senast uppdaterad: 2020/07/10

Scroll to Top