Med anledning av Covid-19 har museet HAMN tillfälligt begränsade öppettider. Observera att förändringar kan ske med kort varsel. Läs mer om våra öppettider.

Laddar...

Arrangera konferens

Varmt välkomna till en ljus och trevlig möteslokal på museet HAMN, beläget vid det vackra Lännerstasundet! Museet HAMN ligger 300 meter från Saltsjöbanan och endast 15 minuter med bil från Slussen.

Konferensrum med stora fönster och bord och stolar i mitten

Vi hjälper dig arrangera

Vi hjälper er att arrangera ett trevligt möte, en inspirerande konferens eller planeringsdag. Lokalen är belägen på museets övre plan, tillgänglig via hiss och trappa. Lokalen har stora fönster med härligt ljusinsläpp och är försedd med monitor med HDMI & RGB-uppkoppling från dator, ljud (310 w) och bild (65”), blädderblock och gratis WiFi.

Lokalen är 35 m2 och har möjlighet att ta emot grupper på upp till 36 personer i parkettsittning, upp till 28 personer i skolsittning/öar samt upp till 22 personer i styrelsesittning/u-bord. Utanför konferenslokalen finns museets galleri med loungegrupp samt tillfälliga utställningar. Kombinera gärna dagen med en guidad visning av museet.

Museet har nära samarbete med Restaurang Saltsjö Pir och vi kan skräddarsy dagen enligt era önskemål. Önskar ni lunch, för- och eftermiddagsfika eller kanske en avslutande middag? Skicka gärna en bokningsförfrågan för mer information och prisuppgifter. Kontakta museet på info@hamnmuseum.se eller på 08-570 31 110.

Kostnader

Lokalhyra

Heldag
6000:-
6000:-
Halvdag
3000:-
3000:-

Förtäring och tilläggsmöjligheter

Lunch och/eller avslutande middag på Restaurang Saltsjö Pir

Offereras på begäran.

Förmiddagskaffe med smörgås
60:-/person
60:-/person
Eftermiddagskaffe med kaka
60:-/person
60:-/person
Fruktfat
30:-/person
30:-/person
Visning/guidning av museet dagtid
900:-
900:-
Visning/guidning av museet kvällstid och helger
1600:-

Entréavgift till museet ingår i lokalhyra för konferensgäster.

1600:-

Om ni har några andra önskemål, hör gärna av er!

Samtliga priser är exklusive moms. Observera att vid avbokning senare än 7 dagar innan bokat tillfälle, debiteras 1000 kr.

Senast uppdaterad: 2020/07/01

Scroll to Top