watch
watch

Öppettider & entré


Öppettider

På grund av personalbrist och få besökare till följd av coronaviruset Covid-19 har vi beslutat att stänga museet den 28 mars. Den största delen av regionens museer är sedan en tid stängda och antalet besökare till museet HAMN har minskat kraftigt. Vi beräknar att preliminärt öppna museet igen den 21 april. Under stängningen är du välkommen att följa museets digitala kanaler – här på vår hemsida, Facebook och Instagram där minivisningar av museet, tips om påskpyssel och mer därtill kommer att genomföras. På museet fortsätter arbetet med att skapa nya utställningar, underhålla samlingar och utveckla det digitala utbudet.

Förändringar i öppethållande och verksamhet kan genomföras med kort varsel. Har du frågor kring öppethållande eller museets verksamhet är du varmt välkomna att ringa eller maila museet HAMN på e-postadress: info@hamnmuseum.se eller tel: 08-570 31 110


Entré

Vuxna: 80 kr

Pensionär och studerande: 50 kr 

Barn och ungdomar till och med 18 år: Fri entré 

Pga av vissa inslag på museet måste barn under 12 år ha målsmans, lärares eller annan vuxens sällskap.


Kombinationsbiljett med Leksaksmuseet

Sedan 1 augusti 2018 finns möjlighet att köpa en kombinationsbiljett för att besöka museet HAMN och våra närmaste grannar, Leksaks- och samlarmuseet. Kombinationsbiljetterna köps endast på museet HAMN.

Vuxen: 120 kr

Pensionär/student: 80 kr

Barn från 3 år/ungdom: 40 kr


Visning

Bokad visning vardagar: 900 kr

Bokad visning kväll och helg: 1600 kr

Observera att entréavgift tillkommer per person.

Bokningar måste avbokas minst 24 timmar i förväg annars debiterar vi hela beloppet.

För den särskilt intresserade kan vi också erbjuda föredrag av vår arkeolog Tomas Englund, detta kostar 3500 kr/föredrag.

Vi kan också erbjuda konferensmöjligheter för grupper upp till 36 personer – halv- eller heldag, se Konferens.

Vi sparar era person- och kontaktuppgifter för att kunna kommunicera med er rörande bokade visningar, bokade konferenser, information om program och aktiviteter på museet. Om ni inte längre vill att vi skall ha dem – se vår integritetspolicy.


Mat och dryck

Medtagen mat och dryck får inte föräras i museets utställning. Museet har ett mindre kafé i museibutiken samt vägg i vägg med museet ligger Restaurang Saltsjö Pir som utsågs till Nackas bästa restaurang 2016. För bokning eller mer information om Saltsjö Pir, ring: 08-550 045 45 eller skicka e-post: info@restaurangsaltsjopir.se.

För öppettider och mer information, se www.restaurangsaltsjopir.se


Uppdaterad 20200327.